Baby shower

Baby shower

Hey guys so I haven't posted anything for a month almost but I really have good reason this time.
I find out few weeks ago me and my hubby will become parents!!
Since I'm very petite I can't take it very well as some other mothers to be so I didn't feel very well for a while but the first trimester is almost over I feel much better so I decided to get back to my regular routine.
This time I can say thanks to chicute for my whole outfit I really hope you will like it if you do I have left links for you at the end of this post,hugs!
Skoro mjesec je prosao od kad sam objavila poslednji outfit ali ovaj put imam zaista dobar razlog.
Neki od vas vec znaju ali ja i muz smo  prosli mjesec saznali da cemo postati roditelji!
Jako smo sretni i uzbudjeni ali i uplaseni u isto vrijeme jer obzirom da se nas dvoje ionako ponasamo kao djeca nisam sigurna kako cemo se brinuti za jos jedno dijete :D ( muz cesto kaze da vec ima jedno dijete,mene)
Iako sam uvijek govorila da nisam ljubitelj djece odnosno onog skolskog uzrasta sasvim je drugacija prica kada vidite to malo bice koje je plod vase ljubavi prvi put na monitoru ili prvi pokret .
Obzirom da sam jako sitna imala sam problema sa mucninama kao i vecina uostalom ali zaista mi je provodjenje vremena za racunarom bilo poslednje na umu tako da sam zapostavila blog u potpunosti.
Srecom prvi trimestar je dosao kraju i ja se osjecam mnogo bolje odlucila sam da nastavim tamo gdje sam stala.
Za ovaj outfit u potpunosti mogu zahvaliti Chicute ,nadam se da ce vam se dopasti,ukoliko je tako ostavila sam vam linkove na kraju posta.

Back to blog

Leave a comment