5 ting å vite før du finner din brudekjoler

Sjansene er dine brudekjoler vil være det viktigste klær kjøp av livet ditt. Ja, du vil bare ha den en gang; men vil du noen gang ha en annen kjole mer forventet og mer snakket om? Og mens dette er virkelig en viktig klær avgjørelse, har du sannsynligvis aldri gått gjennom prosessen med å kjøpe en brudekjole til nå. Heldigvis har jeg rundet opp nyttige råd for å komme i gang på vei til å gå ned midtgangen i kjolen av dine drømmer.

Begynn å handle tidlig

Tid er essensen. Mest sannsynlig har du ikke får engasjert etter en uke med dating, så hvorfor skulle du ønske å jag en så viktig shopping beslutning? Planlegging et bryllup er stressende, og det siste du vil legge til dine bekymringer er kjole shopping. Du trenger tid. Ikke bare trenger du tid til å handle, men husk at du også trenger tid til å vente på kjolen til å ankomme og tid til beslag. Prøv å begynne å lete etter din perfekte brudekjoler rett etter at du er engasjert. Du bør sikte på å kjøpe bryllupet kappe minst 6 måneder før bryllupet dato, da dette vil sikre nok tid til å vente på at kjolen skal komme og få den skreddersydd.


Bryllup bare 5 måneder unna, og du har ikke engang prøvd på den første kjolen? Ikke få panikk. Mens shopping tidlig er foretrukket, kan du alltids kjøpe en kjole av rack, og mange brude salonger kan slå en kjole rundt raskere hvis nødvendig. Du bare må kanskje være litt mer fleksibel i kjolen valg.

Utdanne deg selv

brudekjoler kommer med sin egen unike ordliste (eller sjargong, som du kanskje vil kalle det). Før stepping fot i en brude salong, prøve å friske opp vokabularet ditt. Det er vilkår for kappe silhuetten (den grunnleggende formen på kjolen), halsen, bodice, ermer, tog etc. Lær det grunnleggende og prøve å innskrenke hvilke alternativer du foretrekker, og hvilke som passer best til din figur. Overveldet? Dette brudekjoler stiler guide gir detaljerte beskrivelser på alle typer brudekjole.

Envision din perfekte brudekjoler

Mange brude salonger ikke tillater deg å bare bla gjennom alle sine brudekjoler. De først stille deg noen spørsmål om bryllupet ditt og din generelle stil og bringe kjoler som reflekterer din visjon for deg. Derfor er det best å ha en idé om hva du ønsker før du handler. Etter at du har utdannet deg på de ulike delene av en kjole, tenk på hva brudekjoler stil passer deg. Alltid drømt om å bli en prinsesse? En ballkjole silhuett er sannsynligvis det beste alternativet. Drøm om å vise fram en figur sculpted av hardt arbeid på helsestudio? En kappe kjole kan være perfekt for deg. Husk at kjolen, mens Suiting din personlige stil, bør også passe din bryllups Arena. En formell ball kjolen er sannsynligvis ikke passer for en strand bryllup i sanden, mens en kjole kanskje ikke fungerer i en katedral.


Vet hvor du skal handle

Det mest populære valget er brude salong, kjent for et høyt nivå av kundeservice. Bridal Salons finnes nesten overalt; Du kan søke i vår lokale bryllup tjenester delen for de nærmeste deg. Selvfølgelig, alle brude salonger er ikke det samme. Noen har brudekjoler fra flere designere, andre funksjonen bare kjoler fra en bestemt designer tilpasset for deres spesielle butikken. Prisklasser varierer også. Mens mange brude salonger tilbyr kjoler som starter så lavt som $300, kan prisene på andre butikker starter så høyt som $4000. Ring og spør før du velger en butikk. Brides på et strammere budsjett kan prøve en stikkontakt. Bridal Outlets tilbyr hundrevis av kjoler, ofte fra tidligere sesonger, til en rabattert pris.

Bestemme budsjettet

Det er best å ha en idé om hva du ønsker å bruke før stepping i en brude salong. Dette vil spare deg bryet med å gå til salonger ut av din prisklasse eller tillater salg kontorist å gi deg kjoler du ikke har råd. Den gjennomsnittlige kostnaden for en brudekjoler er rundt $800. Shop rundt på nettet og i magasiner for å få en idé om hvor mye brudekjoler pris og hvor mye du vil bruke. Generelt, din brudekjole bør ikke overstige 10 prosent av kostnaden for bryllupet mottak.

Weeding dress by www.chicute.com

Leave a comment